Einrad update

Nu har min systers häst kommit till vårat stall :)
Kunde tyvär inte vara med när hon kom, men vad jag vet har allt gått bra i hagen osv.
Box plats till henne är ännu inte fixad, så det betyder att Augusta (numera min häst, typ) kommer få stå ute på nätterna också. Det gjorde hon alltid förut, satt det borde inte vara några problem. Söta lilla Embla ska stå ute med henne också så det blir nog bra :)


och så var dom två :)

Japp, nu har vi två hästar!
Min syster Cassandra lyckades äntligen få sin lilla Einrad! :D
Om ni bara visste hur mycket och hur länge hon har velat det här.
Under ett tag så gav hon nästan upp tanken på henne, och började kolla efter nån billigare, men det har bara vart Einrad hon vill ha. Och nu, nu nu nu äntligen lyckades hon! :D
Grattiiis syster!


coward

Vart ingen ridning på 'lilla bruna' idag, pågrund av att hon var dödsskrämd.
Hade bundit fast henne utanför sadelkammern som alltid, och stod och borstade henne precis som vanligt, men så var det is och snöras vid stallet, så när det lät högt bakom henne vart hon livrädd, nästan satte sig ner på rumpan och slet sönder grimmskafftet. Så fick låna Ina's grimmskaft till Hildur så länge, men hon fortsätte hoppa upp flera meter i luften(okej nej, inte riktigt, men typ :P) vid minsta lilla ljud, så jag fick ägna ungefär 40 minuter åt att leda runt henne och få henne slappna av igen. Haha, feg häst :P
Förvånade mig faktiskt, för hon brukar inte vara lätt skrämd alls. Klart hon hoppar till och så för saker, men hon brukar inte vara sådära... hm, jaja.
Imorrn blir det nytt försök iallaf :)


Fina ponii :) (rätt så gammal bild men..^^)


cred till mig ^^

Haha, har jag nämt att jag älskar att skryta? :D
Roligt de är när man får sms av sin syster (Cassandra) ''gud vilket bra jobb du gjort med Augusta, uunderbar att rida, you go Elina''
Känns alltid lite lättande när hon säger något possetivt, blir lite nervös när jag haft hästen i en hel vecka, och veckan därpå när hon ska rida går jag bara och hoppas på att jag inte har gjort nått fel xd.

Header och annat kommer snart btw, bloggen ser allvarligt talat skiiit tråkig ut, men den blir bättre när den får en fin header (om min bror hinner hjälpa mig snart) och när uppdateringen blir bättre.
Ska bättra mig, that's a promise ;)

Haha, skit söt bild på Ásta och min syster för typ ett år sen :))

Då ska vi se om vi ska få den här bloggen att funka..

Okej då kör vi på en uppdatering nu da..
Har vart hos pappa i veckan och har ingen dator där, darför blir bloggen lidande.
Har haft lov hela veckan, så det har varit riktigt skönt. Min kompis Linn har sovit hos mig och hjälpt mig ta hand om Hera (tar hand om henne varannan vecka då hennes ägare är på Island) medans jag har ridit min (eller aa, nästan min) häst Ásta :)
Vi har för det mesta ridit ut och haft mys, men har ridit igenom henne på Volten också :)
Haha, det gick riktigt fort ute vill jag lova, galna hästar xd

Igår åkte jag ner själv till 'lilla bruna' och red kort men intensivft på volten, sen stog jag bara och gossade med henne i boxen medans hon åt, det bästa som finns när man är på dåligt hunör å inte så glad.


RSS 2.0