Here we go

Rider sålänge vädret tillåter, nu har det vart så sjukt kallt så har inte ridit på två dagar.. Imorgon ska jag dit vid 7 på morgonen, how fun?! Så nu måste jag soova.


Min lycka ju <3


#motivation

Har vart borta i ett år typ från den här bloggen. Jag bloggar bara i http://efranssons.blogg.se

Den här hösten/vintern har jag tappat ganska stor motivation när det gäller ridningen och inte alla funnit särskilt stor glädje i att ha häst. Super tråkigt har det varit att känna såhär.
Men tror, eller vet nästan, vad det har berott på. Det har berott på lite olika saker men främst av att jag har känt mig stressad över skolan. Vi har haft mycket plugg och många många saker som har hängt på betygen, och eftersom att jag ser på skolan väldigt seriöst så har jag velat lägga ner mycket tid på det, så hästen och ridningen har därmed kommit lite i andra hand. En annan sak är när det blir mörkt och halt, eftersom att vi inte har något ridhus i stallet där jag står så påverkas ridningen jätte mycket utav vädret.
Sen blir det ju så i min ålder att kompisarna börjar hitta på mycket annat skoj, och man får själv säga nej hela tiden. Då tappar man ju suget lite när man vet att andra saker prioriteras bort.

Jag tror inte att det här är något ovanligt, jag tror att många (speciellt i min ålder) i alla sporter får svackor, men då tror jag det är viktigt att tänka tillbaka på varför man började, och vad det är som har fått en att fortsätta så länge. " when you want to give up everything , remember what made you hold on so long ".

Nu är det nytt år, och jag börjar komma tillbaka! Jag rider hästen varje dag och njuter av att vara i stallet. Så det är possetivt! Min häst är så fulsöt oxå så det är svårt att inte bli glad när man ser henne haha.


RSS 2.0